top of page

KUNDEKLUBB

Dette er et helt nytt tilbud fra oss, og vi kommer til å utvikle tilbudet når vi ser hva dere ønsker. Alle innspill fra dere er velkomne til post@vetvaktafron.no eller tlf 901 11 400.

Inntil videre er alle registrerte kunder med, ta kontakt hvis du er usikker på om dyret ditt ligger i registeret vårt.

Vaktrabatt

Dyr som er vaksinert her siste året, vil slippe å betale oppmøtehonoraret for vaktbesøk (p.t 440 kr). Dette er en rabatt vi kan gi fordi vi da allerede har basis-opplysningene om dyret ditt. Ønsker du kun denne rabatten, men ikke vaksinen, gjelder det også ved en årlig helsesjekk. Vakthonorar ellers som vanlig for alle.

Alle nyheter først

Vi oppdaterer sidene våre når det er viktig informasjon til dere som dyreeiere. Ved egne spørsmål, er dere også velkomne til å ta direkte kontakt med oss. Fra tid til annen vil vi også ha kampanjer og spesielle tilbud til våre faste kunder.

E-post-faktura

Faste kunder som har gårdsbesøk, kan få månedsregningen som vedlegg på e-post. Send oss en mail med bekreftelse på at du ønsker dette, og fra den e-post-adressen vi skal sende til.  

Kjentfolk på klinikken

Fritt valg om fastveterinær for de som ønsker det. Alle journaler ligger samlet her, både med sykehistorie og varekjøp fra tidligere. Røntgenbilder, blodprøvesvar og ultralyd-undersøkelser blir lagret for evt senere bruk.

bottom of page