top of page

VÅRE ANSATTE

Veterinær

KATHRINE
NORDAHL

Utdannet ved Norges Veterinærhøgskole i Oslo i 2008, fordypningsår i retningen smådyr. Europeisk etterutdannelse innen kardiologi på hund og katt, tar imot henviste hjertepasienter.  

Jobber utelukkende inne på klinikken med hund, katt og andre kjæledyr. Har jobbet på smådyrklinikken på NVH under studiet, på Byåsen dyrehospital Trondheim, Vetsentrum Hamar, Jevnaker dyreklinikk og Sentrum dyreklinikk Lillehammer.

Begynte hos Veterinærvakta Fron i april 2013 og bor på Vinstra.

Veterinær

GISLE
BØYE

Utdannet ved Norges Veterinærhøgskole i Oslo i 2008, fordypningsår i retningen produksjonsdyr.

Jobber primært med stordyr og har hatt vaktarbeid siden han var ferdigutdannet.

Har jobbet i Hemne på studentlisens siste sommeren på NVH, som ferdigutdannet på Støren og på Ringebu.

Begynte hos Veterinærvakta Fron i 2010 og bor på Vinstra.

Veterinær

RAGNHILD
RØSSUM

Utdannet i Uppsala i Sverige i 1998.

Jobber både med stordyr og smådyr, og har mye vakterfaring. Har sauer, geiter, gjeterhunder og katter hjemme. Jobbet i Nykøping, Pajala (Nord-Sverige), Kongsberg og Numedal i kombinertpraksis,
og i næringsmiddeltilsynet
på Otta tidligere.

Begynte hos Veterinærvakta Fron i 2000 og bor på Kvam.

89825092_832353623928624_209989492932398

Veterinær

KIRSTI
ENGSETH
 

Utdannet ved Szent Istvan University Budapest, Ungarn våren 2015. Hun begynte å jobbe som smådyrveterinær i Kirkenes etter endt studie og jobbet der i 4 år før hun flyttet til Ringebu. 

I Ringebu bor hun sammen med sin samboer, sønnen William og deres 4 hunder. Hun er glad i jakt og friluftsliv.  

Begynte hos Veterinærvakta Fron i februar 2019, og jobber nå som ren smådyrveterinær. Kirsti har god erfaring med kirurgi og tannsykdommer, og jobber mye med tannpasienter hos oss.

Veterinær

ARE
KROHG

Utdannet i Uppsala i Sverige i 1999. Har mesteparten av heste- og svinepraksisen i distriktet, og holder foredrag for andre veterinærer og kundegrupper ved forespørsel.  

Har sauer, geiter, gjeterhunder og katter hjemme.

Sitter i avlsrådet for Border Collie. 

Har hatt kortere vikariat på hesteklinikk i Kalmar og som distriksveterinær i Härjedalen samt Næringsmiddeltilsynet på Otta. Jobbet hos Veterinærvakta Fron siden 2001 og bor på Kvam.

Martine.jpg

Veterinær

MARTINE 
RUDI TEIGE

Går siste året på veterinærstudiet på NMBU på Ås nå. Vokst opp i Gardvegen på Kvam, med egne hunder, katter og hester, og har vært mye i sauefjøset på Røssum.

Har jobbet på to større dyresykehus i Oslo under studiet, og vært med mye på allsidig praksis hos oss opp gjennom årene. Jobber som veterinær på midlertidig lisens den tiden hun har ledig under fordypningsåret sitt. Har en premiert kleiner münsterländer hjemme nå.

50732274_383106622446704_310122324823113

Veterinær

RAGNHILD

ANSETH

Utdannet i Warszawa i Polen i 2018. Har jobbet som veterinær i kombinert praksis i Møre og Romsdal, og begynte her på slutten av året 2018. Tidligere har hun vært assistent på smådyrklinikken på Otta. På fritiden har Ragnhild alltid drevet med hest, og jobbet med dølahest i fjellet. Hun jakter storvilt og fugl når det er anledning. Har en kleiner münsterlender som skal jaktes med når hun blir stor nok, valp i 2022. Ragnhild er fra Lesjaverk, og bor på Vinstra.

Ingvild.jpg

Veterinær

INGVILD
PAULSRUD

Utdannet i Oslo ved NMBU, Veterinærhøyskolen i 2022. Jobbet her på studentlisens i 2021, og er nå tilbake i fast stilling som kombiveterinær. Ingvild har vokst opp på gård med storfe og sau på Øyer, og har en border collie-unghund selv. Hun jobber både inne og ute hos oss, og har vakt for alle dyreslag. Ingvild har kjøpt et lite småbruk på Sør-Fron og pusser opp det i ledige stunder.

Silje.jpg

Sykepleier/Jordmor

SILJE
LILLESANDBU
 

Utdannet sykepleier og jordmor, har jobbet på Lillehammer Sykehus frem til siste barselpermisjon. Begynte hos oss høsten 2021, og er å finne på klinikken hver dag. Har en Sibirian Husky tispe, Alva. Bor i Kvam sammen med sin mann og fire barn.

89762264_799744277199355_714296850663866

Assistent

IDA

SANDBAKKEN

Har hatt dyr hele livet sitt, og har nå en hund, en katt, fem hester, to sauer, to geiter, fem høner, en hane, en samboer og sønnen Hans hjemme på småbruket i Sødorp. Konkurrerer i dressur, og har hatt flere føll etter egne hester. Hun har jobbet hos Veterinærvakta Fron siden høsten 2019.

Astri.jpg

Assistent

ASTRI
GRØNNINGSÆTER SILLI

Utdannet fra NTNU, har en bachelorgrad i biologi. Begynte hos oss i 2021 som assistent, og treffes ofte i resepsjonen og på telefonen. Vokst opp på gård med melkeproduksjon i Kvikne og er vant med storfe og katt hjemmefra. Trives fortsatt godt i fjøset, og drar gjerne på fisketur.

UTEPRAKSISEN

Alle besøk kan ikke tas på klinikken, og hver dag kjøres det runder ute for å behandle syke dyr og gjøre rutineoppgaver på gårdene. For å planlegge kjøreruta og få prioritert riktig, er det viktig at alle avtaler gjøres mellom 8-10, også i helgene. Det kan selvfølgelig dukke opp akutte ting, og dagene kan ikke alltid planlegges fra morgenen av. Dette ønsker vi å gjøre så smidig som mulig, og setter pris på tålmodigheten de dagene ting må forskyves for å komme gjennom alt. Det er også fint å få vite mest mulig på telefonen, i tilfelle ekstra utstyr eller medisiner må tas med i bilen. Vi ringer gjerne noe i forkant, så dere slipper å sette av hele dagen til dyrlegebesøk.

KLINIKKEN

Vi har en velutstyrt klinikk som ligger sentralt i Vinstra sentrum.
Dette er som et lite sykehus for dyrene, og vi har mye utstyr som
ikke kan tas med ut. Enkelte besøk kan likevel gjøres hjemme,
ta kontakt hvis det er spesielle ønsker om hjemmebesøk.
Se under
Våre tjenester for flere detaljer. 
Vi er opptatt av å holde en høy faglig kompetanse, og tar
jevnlig kurs og videreutdanninger for å være oppdatert på
de beste behandlingsmetodene. Enkelte undersøkelser må gjøres
av spesialister, eller med utstyr vi ikke har, og da henviser vi videre
til de flinkeste veterinærene på sine felter.

BUTIKKEN

 Vi er forhandlere av Hill's og Specific hunde- og kattefôr,
og har utdanning i ernæring. Dette bidrar til at vi kan hjelpe deg med å velge riktig fôr til dyret deres, og finne praktiske løsninger hvis du har flere dyr med ulike behov. I tillegg selger vi forskjellige typer kosttilskudd, ørerens, shampo, balsam, zoolac, godbiter (også allergivennlige) og tannpussutstyr. Vi er ingen vanlig dyrebutikk, og har ikke så mye annet utstyr på lager. Er det spesielle ønsker, kan vi ta inn endel utstyr til hund, katt og andre smådyr etter avtale. Spør oss gjerne om det er noe du har tenkt på som vi kan bestille til deg. Vi vet at det kan være behov for gode klippemaskiner eller andre ting, og kan stort sett skaffe det du måtte ønske.

I resepsjonen vår er det også en gulv-vekt tilgjengelig for alle, så hvis du kun ønsker å komme innom for å veie dyret ditt, er du hjertelig velkommen til det. Faste kunder noterer vi også utviklingen i vekt for, så du kan se om dyret ditt går opp eller ned i vekt.

bottom of page