VÅRE ANSATTE

Veterinær

KATHRINE
NORDAHL

Utdannet ved Norges Veterinærhøgskole i Oslo i 2008, fordypningsår i retningen smådyr. Europeisk etterutdannelse innen kardiologi på hund og katt, tar imot henviste hjertepasienter.  

Jobber utelukkende inne på klinikken med hund, katt og andre kjæledyr. Har jobbet på smådyrklinikken på NVH under studiet, på Byåsen dyrehospital Trondheim, Vetsentrum Hamar, Jevnaker dyreklinikk og Sentrum dyreklinikk Lillehammer.

Begynte hos Veterinærvakta Fron i april 2013 og bor på Vinstra.

Veterinær

GISLE
BØYE

Utdannet ved Norges Veterinærhøgskole i Oslo i 2008, fordypningsår i retningen produksjonsdyr.

Jobber primært med stordyr og har hatt vaktarbeid siden han var ferdigutdannet.

Har jobbet i Hemne på studentlisens siste sommeren på NVH, som ferdigutdannet på Støren og på Ringebu.

Begynte hos Veterinærvakta Fron i 2010 og bor på Vinstra.

Veterinær

RAGNHILD
RØSSUM

Utdannet i Uppsala i Sverige i 1998.

Jobber både med stordyr og smådyr, og har mye vakterfaring. Har sauer, geiter, gjeterhunder og katter hjemme. Jobbet i Nykøping, Pajala (Nord-Sverige), Kongsberg og Numedal i kombinertpraksis,
og i næringsmiddeltilsynet
på Otta tidligere.

Begynte hos Veterinærvakta Fron i 2000 og bor på Kvam.

IMG_0187.JPG

Assistent

Annkatrin
NYSTUEN

Assistent hos oss mens hun leser fag før videre studier. Bor på Kjønnås, er vant med storfe, hest, hund og katt hjemmefra. Går blodspor og jakter med beagler på fritida. Annkatrin er aktiv, og kan finne på å ta en joggetur før jobb. Har enda ikke sett henne i dårlig humør på klinikken!

Veterinær

ARE
KROHG

Utdannet i Uppsala i Sverige i 1999. Har mesteparten av heste- og svinepraksisen i distriktet, og holder foredrag for andre veterinærer og kundegrupper ved forespørsel.  

Har sauer, geiter, gjeterhunder og katter hjemme.

Sitter i avlsrådet for Border Collie. 

Har hatt kortere vikariat på hesteklinikk i Kalmar og som distriksveterinær i Härjedalen samt Næringsmiddeltilsynet på Otta. Jobbet hos Veterinærvakta Fron siden 2001 og bor på Kvam.

89762264_799744277199355_714296850663866

Assistent

IDA

SANDBAKKEN

Har hatt dyr hele livet sitt, og har nå to hunder, en katt, fem hester, to sauer, to geiter, en høne, en hane og en samboer hjemme på småbruket. Konkurrerer i dressur, og fikk eget føll hjemme sommeren 2020. Hun har jobbet hos Veterinærvakta Fron siden høsten 2019, som vikar for Lene Granlien.

50732274_383106622446704_310122324823113

Veterinær

RAGNHILD

ANSETH

Utdannet i Warszawa i Polen i 2018. Har jobbet som veterinær i kombinert praksis sommeren 2018, i Møre og Romsdal. Tidligere har hun vært assistent på smådyrklinikken på Otta. På fritiden har Ragnhild alltid drevet med hest, og jobbet med dølahest i fjellet. Hun har en blandingshund med seg til Vinstra, og tar jegerprøven i disse dager. Ragnhild er fra Lesjaverk, og bor på Vinstra.

89825092_832353623928624_209989492932398

Veterinær

KIRSTI

ENGSETH

 

Utdannet ved Szent Istvan University Budapest, Ungarn våren 2015. Hun begynte å jobbe som smådyrveterinær i Kirkenes etter endt studie og jobbet der i 4 år før hun flyttet til Ringebu. 

I Ringebu bor hun sammen med sin samboer og deres 4 hunder. Hun er glad i jakt og friluftsliv.  

Begynte hos Veterinærvakta Fron i februar 2019, og etter et kort opphold har hun nå kommet tilbake som ren smådyrveterinær. 

2012-06-10 12.08.01_edited.jpg

Veterinær

Ingvild

Paulsrud

Utdannet ved Norges veterinærhøyskole, NMBU, i Oslo. Begynner hos oss i januar 2021, og jobber på studentlisens til etter sommeren. Så har hun et fordypningsår igjen i Oslo før hun er klar for videre jobbing. Ingvild er fra gårdsbruk på Øyer, og godt vant med dyrehold. Vi er glade for å få forsterkninger før en travel vår og sommersesong!

UTEPRAKSISEN

Alle besøk kan ikke tas på klinikken, og hver dag kjøres det runder ute for å behandle syke dyr og gjøre rutineoppgaver på gårdene. For å planlegge kjøreruta og få prioritert riktig, er det viktig at alle avtaler gjøres mellom 8-10, også i helgene. Det kan selvfølgelig dukke opp akutte ting, og dagene kan ikke alltid planlegges fra morgenen av. Dette ønsker vi å gjøre så smidig som mulig, og setter pris på tålmodigheten de dagene ting må forskyves for å komme gjennom alt. Det er også fint å få vite mest mulig på telefonen, i tilfelle ekstra utstyr eller medisiner må tas med i bilen. Vi ringer gjerne noe i forkant, så dere slipper å sette av hele dagen til dyrlegebesøk.

KLINIKKEN

Vi har en velutstyrt klinikk som ligger sentralt i Vinstra sentrum.
Dette er som et lite sykehus for dyrene, og vi har mye utstyr som
ikke kan tas med ut. Enkelte besøk kan likevel gjøres hjemme,
ta kontakt hvis det er spesielle ønsker om hjemmebesøk.
Se under
Våre tjenester for flere detaljer. 
Vi er opptatt av å holde en høy faglig kompetanse, og tar
jevnlig kurs og videreutdanninger for å være oppdatert på
de beste behandlingsmetodene. Enkelte undersøkelser må gjøres
av spesialister, eller med utstyr vi ikke har, og da henviser vi videre
til de flinkeste veterinærene på sine felter.

BUTIKKEN

 Vi er forhandlere av Royal Canin og Hill's hunde- og kattefôr,
og har utdanning i ernæring. Dette bidrar til at vi kan hjelpe deg med å velge riktig fôr til dyret deres, og finne praktiske løsninger hvis du har flere dyr med ulike behov. I tillegg selger vi forskjellige typer kosttilskudd, ørerens, shampo, balsam, zoolac, godbiter (også allergivennlige) og tannpussutstyr. Vi er ingen vanlig dyrebutikk, og har ikke så mye annet utstyr på lager. Er det spesielle ønsker, kan vi ta inn endel utstyr til hund, katt og andre smådyr etter avtale. Spør oss gjerne om det er noe du har tenkt på som vi kan bestille til deg. Vi vet at det kan være behov for gode klippemaskiner eller andre ting, og kan stort sett skaffe det du måtte ønske.

I resepsjonen vår er det også en gulv-vekt tilgjengelig for alle, så hvis du kun ønsker å komme innom for å veie dyret ditt, er du hjertelig velkommen til det. Faste kunder noterer vi også utviklingen i vekt for, så du kan se om dyret ditt går opp eller ned i vekt.