Veterinærstillinger!

Vi søker to veterinærer i 100% vikariater fra 1. des.21/1.jan.22.

I utgangspunktet to vikariater med ett års varighet, kombi/smådyr. Mulighet for forlengelse og fast stilling.

Vi er en trivelig dyreklinikk med 2 dyrleger og 2 assistenter fast inne på smådyrklinikken, og 5 dyrleger i kombipraksis (med hovedvekt på stordyr). Vi betjener den kommunale vakta for to kommuner, Nord-Fron og Sør-Fron, og har derfor døgnvakt for alle dyreslag.

I utgangspunktet er vi ute etter kombipraktikere, som kan delta i vaktordningen, men vi er svært fleksible og tilpasser stillingen etter ønsker hvis vi finner deg som passer inn i gjengen vår. Vi gjør det meste både på klinikken og ute, og er raske til å hjelpe hverandre hvis det dukker opp en akutt operasjon eller andre utfordringer. Her er det gode muligheter for faglige utfordringer og utvikling. Vi holder bil og utstyr, og har lager med medisiner og forbruksmateriell på klinikken.

Vi oppfordrer også dere som ønsker en ren smådyrjobb til å søke, da gjerne med erfaring fra tannbehandling/tanntrekk og/eller bløtvevskirurgi på hund og katt. Videre kursing avtales i samråd med de ansatte.

På klinikken er vi godt utstyrt med digitalt røntgen, tannrøntgen, ultralyd for buk/ hjerteundersøkelser, infusjonspumpe, overvåkning, IDEXX blodprøvemaskiner, Holter EKG, og ellers det meste av vanlig klinikkutstyr.

Klinikken ligger sentralt på Vinstra, midt i Gudbrandsdalen. Her er det kort vei til fjell og opplevelser, og et rikt kulturliv. Vi hjelper gjerne til med bolig, turforslag og andre praktiske ting om du er innflytter.

Vi søker etter dere som liker utfordringer, er lærevillige og har sans for humor. Vi liker en uformell tone i en travel hverdag der de ansatte skal trives på jobb, og kundene ofte er kjente.

Gode lønns- og pensjonsvilkår.

Se gjerne hjemmesiden vår vetvaktafron.no, eller søk oss opp på Facebook for mer info. Søknader kan sendes til post@vetvaktafron.no

Har du noen spørsmål, ring oss gjerne på telefon 47637266 eller klinikkmobilen 90111400 (i åpningstidene).

Søknadsfrist 15. oktober 2021, men ansettelser vurderes fortløpende.

 

Kontaktperson

Kathrine Nordahl,

veterinær og daglig leder.