Dyrepleier søkes!

Veterinærvakta Fron søker dyrepleier i 100% stilling fra 1.september 2021.

 

I utgangspunktet 1års svangerskapsvikariat, men mulighet for forlengelse og fast stilling.

 

Vi er en trivelig dyreklinikk med 2 dyrleger fast inne på smådyrklinikken, og 5 dyrleger i kombipraksis. Vi betjener den kommunale vakta for to kommuner, og har døgnvakt for alle dyreslag. Klinikken ligger sentralt på Vinstra, og har kort vei til fjell og opplevelser. Vi hjelper gjerne til med bolig, turforslag, og andre praktiske ting om du er innflytter.

 

På klinikken er vi godt utstyrt med digitalt rtg, digitalt tannrtg, ultralyd med mulighet for hjerteundersøkelser, infusjonspumpe, overvåkning, IDEXX blodprøvemaskiner, holter EKG, og det meste av vanlig klinikkutstyr.

 

Vi søker deg som liker utfordringer, er lærevillig og har sans for humor. Vi liker en uformell tone i en travel hverdag der de ansatte skal trives på jobb, og kundene er ofte kjente. Det vil bli varierte arbeidsoppgaver, fra resepsjonen til operasjonsrommet. Vi er mest opptatt av at jobben skal bli gjort, ikke hvem som gjør den. Opplæring gis der det er behov, og det er ønskelig med en som også kan gjøre enkelte administrative oppgaver. Kursing etter avtale.

 

Arbeidstider blir dagtid til 16, kun en dag i uken er vi oppe til 18. Ingen vaktbelastning for dyrepleier/assistenter. Veldig lite overtid til vanlig.

Gode lønns- og pensjonsvilkår.

 

Søk oss gjerne opp på facebook for mer info.

 

Søknader kan sendes til post@vetvaktafron.no.

 

Har du spørsmål, ring oss gjerne på telefon 47637266(Kathrine) eller klinikkmobilen 90111400 (i åpningstidene).

 

Søknadsfrist

1.juli, men ansettelser vurderes fortløpende.

Velkommen til oss!

© Veterinærvakta Fron. Laget av krible.no